Σχόλια
Κωνσταντινίδης
Κωνσταντινίδης Πριν 2 χρόνια
Προφανώς αφαιρέσατε τα σχόλια από το βίντεο → grpost.info/will/tqSFc8KAsKOWgdo/b-nteo διότι είναι υβριστικά. Ε και; Τι πειράζει; Εσείς είστε συνηθισμένος στη βλακεία του Νεοέλληνα και δεν πτοείστε!
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΙΓΛΑΚΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΙΓΛΑΚΗΣ Πριν 2 χρόνια
Το βιντεο του αντ1 2/10/19 δεν παιζει γιατι
Theodoros
Theodoros Πριν 2 χρόνια
Το σημερινό βίντεο από τον ΑΝΤ1 δεν παίζει.
ΠΑΝΤΕΑΣ
ΠΑΝΤΕΑΣ Πριν 2 χρόνια
νεοδημοκρατακια μπασταρδα και πουστρακια νεοελληνες φασιστα γεωργιαδη και μπασταρδη νεολεα της νδ να το ξερεται η μαυρη και η κοκκινη σημαια θα σας παρει την ψυχη γαμωμαναδες φλοροι
Ute schroter
Ute schroter Πριν 2 χρόνια
Πώς μπορεί μια ψυχή να κουβαλάει τόσα πολλά σκατά και τόση αγραμματοσύνη μέσα της; Πραγματικά μένω άναυδη με το πόσο υπάνθρωπος μπορεί να καταλήξει ένα δίποδο χουλιγκανάκι των γηπέδων, που νομίζει ότι δικαιούται να κρίνει τους άλλους, πριν το ίδιο προσφέρει μια σταγόνα υπηρεσίες στο σύνολο. Κρίμα τη μάνα που σε βύζαξε, κρίμα το λαό που σε ταϊζει για να τεμπελιάζεις, κρίμα και στη γη που σου επιτρέπει να την κοπρίζεις. Όταν μάθεις τί ποιότητας άνθρωποι όρθωσαν την κόκκινη συνείδησή τους μπροστά στους ταξικούς και εθνικούς εχθρούς, τότε ίσως σκεφτείς να μας απαλλάξεις από τη μάταιη παρουσία σου. Κάνε το, γιατί είσαι το "ζωντανό" παράδειγμα της αποτυχίας μας.
Kostas Kal
Kostas Kal Πριν 2 χρόνια
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο DR.KARANIKAS ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΑΠΙΑΣΤΟ ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ